30. huhtikuuta 2013

Shoe LOVE

Moikkamoi! Löysin niin täydelliset kengät, että oli ihan pakko jopa perustaa blogi. Toki Jeffrey Campbellin Avalosit on mulle ollu tutut jo pidemmän aikaa ja oon ollu niin monesti lähellä kotiuttaa ne itselleni jostain nettikaupasta, niin members.comista kun nellyltäkin. Mutta vaikka hintaa on ollut 'vain' sen alle satasen en jostain syytä ole tilannut...

Mutta nyt löysin nämä ihanaiset pinkit Avalosit täältä. Jotenkin niin sweet and rock'n roll samaan aikaan, joten tykkään todella paljon! Alempana vielä kuva noista mustista ihanuuksista jotka olis siis vielä tälläkin hetkellä nellyllä alessa, en tiiä raaskinko vieläkii tilata :S.



Itselläni on ebaystä tilatut mustat spiked lita JC kopiot jotka ostin alunperin penkkareita varten. Mahtavan näköiset kengät, mutta jalat väsyy jos joutuu paljon noilla seisomaan, mutta käveleminen on super helppoa :) Rakastan nuitakin kenkiä ja ahh, kun nuo voi yhdistää niin miljoonalla eri tavalla.

Nyt menen kiltisti nukkumaan, koska kello alkaa jo olla paljon. Kissa onkin jo sängyssä, saa nähdä mahdunko minäkin. Öitä!

Ei kommentteja: