5. maaliskuuta 2015

typerät öiset ajatukset

Haluaisin jo nukkua, mutta uni ei vaan halua tulla. Silmiä väsyttää,  mutta aivoja ei. Tähän minun osittaiseen 'unettomuuteen' varmasti vaikuttaa yötyö ja rytmi mennä viideltä aamulla nukkumaan ja herääminen yhdeltä päivällä. Mukavat kahdeksan tunnin unet, mutta väärään aikaan vuorokaudesta. Jännä miten paljon tuo yö kuitenkin vaikuttaa siihen, että tuntee itsensä virkeäksi, kesällä taas se valo tekee sen että ihan sama vaikka nukkuisin miten vähän, aina jaksaa olla menossa.


Tuntuu kanssa, että stressaan kaikista asioista ihan liikaa tällä hetkellä, ja pikkujututkin tuntuu ihan mielettömän suurilta. Myös jonkin asteinen vapaa-ajan puute saatta vaikuttaa, koska ainoat vapaat hetket vuorokaudesta tuntuu olevan ne nukkuessa vietetyt. Kaikki muu menee töissä, yliopistolla, pääsykoe lukemisissa ja satunnaisesti salilla; jos sille on aikaa. Ainiin ja onhan minulla parisuhde, jossa toiselle pitäis koittaa löytää aikaa. On muuten äärettömän hankalaa, kun sillä toisellakin on omat menonsa, ja koska ei asuta yksissä, ei nähdä välttämättä edes viikolla. 


Minua  pelottaa tulevaisuus tällä hetkellä aika paljon. Mitä jos en vieläkään pääse sinne kouluun minne haluan? Jaksanko yrittää vielä kolmannen kerran, vaikka tämän vuotinen yritys onkin ehkä vasta ensimmäinen kunnollinen? Mikä minusta tulee isona? Onko pakko tehdä niinkuin muut haluaa ja olisi järjellä ajatellen fiksuinta, vai saako tehdä jotain typerää joskus? Mitä jos minusta ei tulekaan mitään...?



Kuvat on otettu viimekeväänä Joensuun Koivuniemestä. Ihana paikka käydä lenkillä, varsinkin viimekeväänä, kun kaikki asiat tuntui olevan silloinkin ihan sekaisin ja halusi rauhassa miettiä asioita. En kuitenkaan vielä silloin tienny mihin kaikki johtaa ja mitä tulee tapahtumaan, lisäks mulla oli viime vuonna ihan mieletön kämppis; suosittelen muuttamaan parhaan kaverinne kanssa yksiin - edes vuodeks, kannattaa! Meillä vaan connection toimi, ja toimii muuten vieläkii :D. Minulla on niin ikävä niitä random keskusteluja, telkkarimaratoneja, baari-iltoja (joita ei enään ole), joiden jälkeen pidettiin mättöpäivä ja katottiin Gleetä. Ehkä vielä joskus ;)

Voisin mennä viettelemään nukkumattia, öitä!





6. kesäkuuta 2013

Summer Is Here

Heijj! Vihdoinkin kesä! Rakastan todella paljon näitä lämpimiä ilmoja, aurinkoa ja erityisesti noita kesän kaikkia värejä ja tuoksuja. Kaikki on niin ihanaa, ja ihan mieletöntä miten kaikki nuo kasvit voi olla noin hienoja ja kasvaa noin mielettömästi kylmän ja pitkän talven jälkeen. Omat YO-juhlat on nyt vindoin vietetty, kaikki pääsykokeet tälle vuodelle suoritettu ja voin alkaa nauttimaan kesästä; mikä olo! Tuntuu kuin koko maailma olisi vain ja ainoastaan minun ja ettö voin tehdä mitä ikinä huvittaa.

Nämä kuvat on sunnuntailta, otettu illalla, kun aurinko oli jo laskemassa, mutta ilma lämmin ja ihana. Sireenit tuoksuu ihanilta ja on mielestäni hurjan kauniita. Samoin kuin kaikki nuo kukkakedot, joita onneksi on täällä maalla paljon. Kävin juuri heittämässä n. 20 kilometrin pyörälenkin ja samalla uimassa yläosattomissa, kun ei ollut pyyhettä eikä vaihtovatteita mukana. Hiljaista, rauhallista ja kaunista; ei ihmisiä missään. Rakastan suomalaista kesää ja omaa elämääni. :)


 


 



 
 

8. toukokuuta 2013

Usvaa pelloilla

Eilen illalla kävin vähän kävelemässä ja kuvailemassa ulkona, kun oli niin älyttömän kaunis taivas ja sumu! Ihanaa kun luonto herää kunnolla henkiin keväällä; kaikki linnut ja eläimet päästää niin paljon ääniä! Kuulin pulujen kujerrusta, joku metsälintu säikäytti minut melkein hengiltä ja saatoin kuulla myös sammakon kurnutusta. Tuollaisina hetkinä osaa arvostaa sitä, että asuu maalla ja saa nähdä jotain niin kaunista.

En tiedä mikä minua viehättää taivaassa, mutta rakastan sitä. Pilviä ja kaikkia niitä värejä joita taivaalla voi nähdä. Voisin maata selälläni kaiken aikaa pilviä ja kaunista taivasta katsellen. Taivas ei ole minusta ruma edes silloin, kun se on myrskyn takia tumma. :)












Omasta mielestäni vesipisarat kasvien lehdillä ja kukinnoissa ovat myös todella kauniita, kuin lasihelmiä tai timantteja. Niitä voisi kuvailla loputtomiin, aivan kuin taivastakin.

Kaikki kuvat ovat omiani

7. toukokuuta 2013

The Mouse Fatale

Moiksuu! Aattelin tänään kirjotella sellasesta ihanasta päähineestä kun The Mouse Fatale, joka on nähty myös Lady Gagan päässä! Suunnittelijana suomalainen Fiona Timantti. Alla oleva kuva on otettu Gagasta jo aikoja sitten, mutta jo kun näin tämän kuvan himoitsin tuota hattua. Uudelleen kyseinen päähine tuli vastaan telkkarissa, kun Krista Siegfridsillä ja jollain miehellä (jonka nimeä en tiedä) oli jossain haastattelussa nuo hatut päässään.

 Jotenkin vain aivan ihana ja himottava tuo päähine. Laittasin tuollasen kyllä päähäni yo-juhliini, jos ylioppilaslakkia ei olis olemassa! Arvostan kyllä Timanttia suunnittelijana jo aika paljon sen takia että pystyy luomaan tuollasia mahtavia teoksia, jonka Lady Gagakin laittaa päähänsä.



Kaksi alimmaista ovatkin sitten Cat Fataleja, mutta rakastan noita helmi/timantti koristeluja, sama minulle Mouse Fatalena, kiitos! Ihania kyllä, jos saisin tuollasen, voisin pitää sitä päässä vaikka arkena, niin mielettömän upea tuo vaan on.

 Kaikki kuvat Fiona Timantin facebookista !

30. huhtikuuta 2013

Shoe LOVE

Moikkamoi! Löysin niin täydelliset kengät, että oli ihan pakko jopa perustaa blogi. Toki Jeffrey Campbellin Avalosit on mulle ollu tutut jo pidemmän aikaa ja oon ollu niin monesti lähellä kotiuttaa ne itselleni jostain nettikaupasta, niin members.comista kun nellyltäkin. Mutta vaikka hintaa on ollut 'vain' sen alle satasen en jostain syytä ole tilannut...

Mutta nyt löysin nämä ihanaiset pinkit Avalosit täältä. Jotenkin niin sweet and rock'n roll samaan aikaan, joten tykkään todella paljon! Alempana vielä kuva noista mustista ihanuuksista jotka olis siis vielä tälläkin hetkellä nellyllä alessa, en tiiä raaskinko vieläkii tilata :S.



Itselläni on ebaystä tilatut mustat spiked lita JC kopiot jotka ostin alunperin penkkareita varten. Mahtavan näköiset kengät, mutta jalat väsyy jos joutuu paljon noilla seisomaan, mutta käveleminen on super helppoa :) Rakastan nuitakin kenkiä ja ahh, kun nuo voi yhdistää niin miljoonalla eri tavalla.

Nyt menen kiltisti nukkumaan, koska kello alkaa jo olla paljon. Kissa onkin jo sängyssä, saa nähdä mahdunko minäkin. Öitä!